Enkel tapas 

Denne tapasen levers kald og holder seg bra i flere dager før selskapet, passer fint å ta med seg på hytten etc. Tapasen kan spises kald eller varmes i ovnen. Perfekt til møter. 


  • Kyllingspyd 
  • Kjøttboller i tomat/chilli saus
  • Chorizopølser i redusert rødvinssaus 
  • Patatas bravas (ildfulle poteter)
  • Spansk spekefat m/spansk spekemat, oliven, spansk ost, pepperballs etc
  • Focacciabrød 
  • Pesto 
  • Aioli 
  • Olivenolje og fingersalt
  • Minimum 5 personer 
  • Pris 325,- per person

Medium tapas

Denne tapasen er vår vri på de tradisjonelle spanske tapasrettene og er vår mest mest populære. Passer fint til alle typer selskaper. 

  • Kyllingspyd
  • Kjøttboller i tomat/chilli saus 
  • Scampi - pil pil 
  • Potet og chorizo gryte 
  • Innbakte dadler 
  • Aioli eller hvitløk og timian poteter (velges)
  • Marinerte cherrytomat/mozzarella på rucculasalat 
  • Spansk spekefat m/potet tortilla, spansk spekemat, oliven, pepperballs og spansk ost
  • Focacciabrød 
  • Pesto 
  • Aioli 
  • Olivenolje og fingersalt
  • Minimum 10 personer 
  • Pris 445,- per person 

Stor tapas 

En tapas med stor variasjon i autentiske smaker fra Spania. Denne tapasen inneholder over 15 unike smaker, noe for enhver gane. Passer fra små selskap til bryllup eller andre anledninger. 

  • Kyllingspyd
  • Kjøttboller i mandel saus 
  • Kjøttboller i tomat/chilli saus 
  • Scampi - pil pil 
  • Biff i spansk chilli saus 
  • Potet og chorizo gryte 
  • Aioli poteter
  • Timian og Hvitløk poteter
  • Innbakte dadler i bacon 
  • Innbakt chilli i bacon 
  • Marinerte plommetomater med skinke og mozzarella puter på rucculasalat 
  • Spansk spekefat m/potet tortilla, spansk spekemat, oliven, pepperballs og spansk ost
  • Focaccia brød 
  • Pesto 
  • Aioli 
  • Olivenolje og fingersalt 
  • Minimum 10 personer 
  • Pris 545,- per person 

Juletapas

En stor tapas med spennende smaker fra det spanske og italienske kjøkken kombinert med Arne sine egenkomponerte tapasretter inspirert av norsk jul. Denne tapasen har vært vår mest populære i julesesongen siden 2016. Perfekt til julebord eller andre selskaper i julesesongen. 

  • Porchetta, italiensk krydret ribberull med sprø svor 
  • Brandade med pinnekjøtt 
  • Fiken innbakt i bacon 
  • Chilli innbakt i bacon 
  • Nicosesalat med lun salma laks 
  • Kyllingsalat med pærer, blåmuggost, nøtter og vår egen dressing 
  • Kjøttboller i mandelsaus 
  • kyllingspyd 
  • Marinerte plommetomater med skinke og mozzarella puter på rucculasalat 
  • Arnes potetsalat 
  • Hvitløk og timian poteter med parmesan 
  • Spansk/norsk spekemat med potet tortilla, spanske og norske oster, oliven
  • Focacciabrød 
  • Aioli 
  • Pesto 
  • Oliven olje og fingersalt
  • Minimum 10 personer 
  • Pris 695,- per person 
  • Tilbys i november, desember og januar 

Kombinert tapas/koldtbord 

Denne menyen har vi komponert spesielt for bryllup og konfirmasjoner men passer til de fleste anledninger. Her finner dere tradisjonelle smaker fra det norske kjøkken kombinert med spennende spanske tapasretter. 

  • Kjøttboller i tomat og chilli saus 
  • Karbonader med brunet løk 
  • Reker med eggesalat 
  • Lun laks servert med rømme, dill og sennep marinerte poteter
  • Kyllingspyd 
  • Spansk/norsk spekefat 
  • Tomat og mozzarella salat 
  • Arnes potetsalat 
  • Ovnsbakte timianpoteter 
  • Focaccia brød 
  • Grovbrød 
  • Aioli 
  • Smør
  • Olivenolje og fingersalt 
  • Minimum 10 personer 
  • Pris 445,- per person 


Betingelser 

  • Kreditkort 
  • Faktura med forfall 7 dager, 50 kroner fakturagebyr 
  • Hentes eller kan leveres mot et leveringgebyr