Fest og Selskap

FEST

Festmeny

Gryte og panne retter, allt kjøtt er "slow cooked" for best smak og mørhet.

Stracotto con cipolle, (Italiensk kjøtt gryte) kr 250,-

Ossobuco, (Italiensk grytestekt kalveskank) kr 295,-

Stufato di cervo, (Italiensk dyrestuing med tomater og kapers) kr 250,-

Osmanisk gryte, (Tyrkisk kjøtt panne, velg mellom: okse, kalv, lam, kylling eller mix) kr 250,-

Stifado, (Gresk okse gryte) kr 295,-

Viltgryte kr 350,-

Oksegryte kr 250,-

Biff stroganoff kr 225,-

Bacalao a la vizcaina (Porutgisisk panne bacalao) kr 295,-

Rød tradisjonell bacalao kr 275,-

Paella kr 275,-

Alle gryte/pannerettene er innkludert tilpasset tilbehør som: salat, potetstappe/ris/pasta, brød og smør/olivenolje/fingersalt

Lasagne kr 195,-

Mossaka kr 195,-

Tartiflette (Fransk alpe rett servert fra panne) kr 195,-

Mulligatawny soup (Engelsk kyllingsuppe a'la Hovmesteren og Grevinnen) kr 195,-

Shepherd's pie (Engelsk panne rett med lange tradisjoner) kr 195,-

Risotto, (masse muligheter fra sopp til hummer) fra kr 150,- til 195,-


Selskap


Foretter:

Reke cocktail kr 110,-

Hummersuppe kr 125,-

Hummer cappuchino kr 95,-

Asparges med Caviarkrem kr 125,-

Asparges suppe kr 95,-

Asparges cappuchino kr 75,-

Blomkålsuppe kr 95,-

Blåskjell suppe m/champagne skum kr 125,-

Fiske og skalldyr suppe kr 125,-

Speke tallerken kr 150,-

Marinert tomat og mozzerella pute salat med parmaskinke kr 95,-

Lakse salat, Nicosia kr 125,-

Torske salat med ertepure og bacon kr 125,-

Hovedretter:

Nok til 2 serveringer!

Surstek m/waldorf salat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 395,-

Oksestek m/broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 350,-

Reinsdyrstek m/rosenkål, gulerøtter, ristet sopp, rørte tyttebær, saus og poteter kr 495,-

Svinestek m/surkål, gulerøtter, grønne erter, svisker, poteter og saus kr 295,-

Lammestek m/3 valgfrie grønnsaker, ristet sopp, valgfrie poteter og saus kr 395,-

Lakse filet m/senneps marinerte poteter, broccoli, agurk salat og rømme kr 295,-

Indrefilet av kalv, m/glasserte grønssaker, asparges, potet og pastinakk stappe m/hviløk, rødvinsaus kr 595,-

Indrefilet av kalv innbakt i parmaskinke m/aubergin pure, timian stekte poteter, ovnsbakte cherry tomater, asparges og hvitløks sjy kr 595,-

Indrefilet av okse m/glasserte grønnsaker, valgfrie poteter, soppsaus kr 495,-

Ytrefilet av okse (samme tilbør som indrefilet men med peppersaus) kr 450,-

Entrecote av okse (samme tilbehør som ytrefilet) kr 450,-

Ytrefilet av svin m/broccoli, gulerøtter, karamelliserte poteter, rødkål og fløte saus kr 350,-

Bacon surret Indrefilet av svin, m/erte pure' stekte grønnsake, potetstappe og rødvin saus kr 350,-

Stange Kyllingfilet innbakt med pesto og parmaskinke, hvitløk stekt sopp, fløtesaus og potetstappe kr 395,-

For andre ønsker ta kontakt så blir vi helt sikker enige.

Tillegg:

Kjøttkaker kr 195,-

Danske frikadeller kr 195,-

Desserter:

Karamell pudding med 2 sauser kr 125,-

Creme karamell med cognackrem kr 125,-

Creme brulee kr 125,-

Creme catalana kr 125,-

Tiramisu m/iskrem og rå bringebær saus kr 145,-

Sjokolade fondant m/ iskkrem kr 105,-

Panna cotta m/bær symfoni kr 105,-

Riskrem med valgfri saus kr 105,-

JULBORD/JULEMAT

Foretter:

Pinnekjøtt brandade med flatbrød kr 95,-

Silde symfoni kr 75,-

Røke laks m/eggerøre og sennep saus og rugbrød chips kr 125,-

Gravlaks m/sennep saus og rugbrød chips kr 125,-

Hovedretter:

Pinnekjøtt, m/grov julepølse, kålrotstappe, poteter og fett kr 475,-

Ribbe m/danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter og saus kr 450,-

Ribbenstek m/danske frikadeller, julepøse, rødkål, stekte poteter, rips gele, og pannesaus kr 475,-

Surstek m/waldorfsalat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær, og saus kr 395,-

Lutefisk tradisjonell m/erterstuing, sennep saus, fløtekokte poteternog bacon fett kr 395,-

Lutefisk filet` "Tournedos" m/ertepure', Mandelpoteter i fløtesaus, sennepsaus og bacon fett kr 425,-

Kalkun filet' m/grønnsaker, waldorfsalat, rips gele, fløtesaus og poteter kr 390,-

Julebuffet m/ribbe, pinnekjøtt, danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter, saus og fett kr 525,-

Jule tapas/koldbord med sild, spekemat, frikadeller, julepålegg, laks, eggerøre, potetsalat kr 495,-

Desserter

Riskrem med valgfri/valgfrie sauser (bringebær, jordbær, kirsebær) kr 105,-

Multekrem med krumkake kr 105,-

Karamellpudding med 2 sauser kr 125,-

Kokk/kjøkken hjelp kr 1000,- pr time pr prs

Utkjøring kommer i tillegg: Inntil 5km fra Forus kr 250,- 10km 350, 20km 450,- for lengre strekninger etter avtale.

Utleie av bestikk, glass, tallerkner etc.