Arnes Kjøkken

Selskap

garlicselskap.jpg

Foretter:

Reke cocktail kr 75,-

Hummersuppe kr 95,-

Hummer cappuchino kr 65,-

Asparges med Caviarkrem kr 85,-

Asparges suppe kr 85,-

Asparges cappuchino kr 55,-

Blomkålsuppe kr 70,-

Broccolisuppe kr 70,-

Blåskjell suppe m/champagne skum kr 85,-

Fiske og skalldyr suppe kr 75,-

Speke tallerken kr 75,-

Marinert tomat og mozzerella pute salat med parmaskinke kr 85,-

Lakse salat, Nicosia kr 85,-

Torske salat med ertepure og bacon kr 85,-

 

Hovedretter:

Surstek m/waldorf salat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 295,-

Oksestek m/broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær og saus kr 250,-

Reinsdyrstek m/rosenkål, gulerøtter, ristet sopp, rørte tyttebær, saus og poteter kr 325,- 

Svinestek m/surkål, gulerøtter, grønne erter, svisker, poteter og saus kr 225,- 

Lammestek m/3 valgfrie grønnsaker, ristet sopp, valgfrie poteter og saus kr 275,- 

Lakse filet m/senneps marinerte poteter, broccoli, agurk salat og rømme kr 250,-

Indrefilet av kalv, m/glasserte grønssaker, asparges, potet og pastinakk stappe m/hviløk, rødvinsaus kr 450,-

Indrefilet av kalv innbakt i parmaskinke m/aubergin pure, timian stekte poteter, ovnsbakte cherry tomater, asparges og hvitløks sjy kr 495,-

Indrefilet av okse m/glasserte grønnsaker, valgfrie poteter, soppsaus kr 425,-

Ytrefilet av okse (samme tilbør som indrefilet men med peppersaus) kr 350,-

Entrecote av okse (samme tilbehør som ytrefilet) kr 350,-

Ytrefilet av svin m/broccoli, gulerøtter, karamelliserte poteter, rødkål og fløte saus kr 275,-

Bacon surret Indrefilet av svin, m/erte pure' stekte grønnsake, potetstappe og rødvin saus kr 295,-

Stange Kyllingfilet innbakt med pesto og parmaskinke, hvitløk stekt sopp, fløtesaus og potetstappe kr 350,- 

For andre ønsker ta kontakt så blir vi helt sikker enige.

 

Tillegg:

Kjøttkaker kr 150,-

Danske frikadeller kr 150,-

 

Desserter:

Karamell pudding med 2 sauser kr 85

Creme karamell med cognackrem kr 85,-

Creme brulee kr 90,-

Creme catalana kr 90,-

Tiramisu m/iskrem og rå bringebær saus kr 105,-

Sjokolade fondant m/ iskkrem kr 75

Panna cotta m/bær symfoni kr 85,-

Riskrem  med valgfri saus kr 75,-

 

JULBORD/JULEMAT

Foretter:

Lutefisk salat kr 95,-

Pinnekjøtt brandade med flatbrød kr 65,-

Silde symfoni kr 55,-

Røke laks m/eggerøre og sennep saus og rugbrød chips kr 85,-

Gravlaks m/sennep saus og rugbrød chips kr 65,-

 

Hovedretter:

 

 

Pinnekjøtt, m/grov julepølse, kålrotstappe, poteter og fett kr 375,-

Ribbe m/danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter og saus kr 375,-

Ribbenstek m/danske frikadeller, julepøse, rødkål, stekte poteter, rips gele, og pannesaus kr 395,-

Surstek m/waldorfsalat, erterstuing, broccoli, gulerøtter, poteter, rørte tyttebær, og saus kr 295,-

Lutefisk tradisjonell m/erterstuing, sennep saus, fløtekokte poteternog bacon fett kr 395,-

Lutefisk filet` "Tournedos" m/ertepure', Mandelpoteter i fløtesaus, sennepsaus og bacon fett kr 425,-

Kalkun filet' m/grønnsaker, waldorfsalat, rips gele, fløtesaus og poteter kr 290,-

Julebuffet m/ribbe, pinnekjøtt, danske frikadeller, julepølse, rødkål, poteter, saus og fett kr 420,-

Jule tapas/koldbord med sild, spekemat, frikadeller, julepålegg, laks, eggerøre, potetsalat kr 250,- 

 

Desserter

Riskrem med valgfri/valgfrie sauser (bringebær, jordbær, kirsebær) kr 75,-

Multekrem med krumkake kr 75,-

Karamellpudding med 2 sauser kr 85,-

 

Disse rettene innkluderer kokk hjem og varme hold plater etc. i 2 timer, utover dette kommer kr 500,- pr time i tillegg.

Utkjøring kommer i tillegg: Sandnes kr 150,-, Stavanger, Sola, Klepp, Bryne kr 250,- Randaberg og Nærbø kr 300,-

for andre steder spør om pris/mulighet.

Vi tilbyr også serverings personell

Utleie av bestikk, glass, tallerkner etc.

 

 

 

Nettstedet er utviklet av InBusiness

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies).
Fortsetter du å benytte denne nettsiden, godtar du bruken av informasjonskapsler.
Mer om informasjonskapslerLukk X